Behandelingen

Fysiotherapie Brakkenstein biedt behandelingen waarbij je als cliënt alle ruimte krijgt. Zijn er acute klachten? Dan zorgen we ervoor dat je binnen 48 uur bij ons terecht kan. Op basis van jarenlange ervaring en de wetenschap stellen wij een behandelplan op, dat perfect aansluit bij jou.

Alles gaat in overleg: we leggen duidelijk uit wat er aan de hand is en hoe de behandelingen er uit zullen zien. Daarin nemen we jouw wensen ook mee. Zo zorgen we ervoor dat het laagdrempelig en haalbaar is. We zien het behandeltraject als een echte samenwerking.

024 - 355 98 94

Fysiotherapie

Wij bieden een vorm van fysiotherapie die het beste aansluit bij de klachten. Dat kan bijvoorbeeld door middel van masseren, tapen, mobiliseren. Maar ook door middel van oefentherapie, coaching of voorlichting. Fysiotherapie die bij jou past en je helpt de klachten aan te pakken.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Door middel van manuele therapie zorgen we ervoor dat vastzittende gewrichten weer mobiel worden. De gewrichten krijgen weer de kans om vrij te bewegen en te functioneren zoals het hoort. Rug- en nekklachten zijn hier de meest bekende voorbeelden van.

Manuele therapie

Sportfysiotherapie

Bij sportblessures richten we ons met sport fysiotherapie niet alleen op het herstel maar ook op een aanpak om prestaties te verbeteren. We denken graag mee op het gebied van leefstijl. Denk aan eetpatronen of creëren van spiermassa. We helpen je om op het gewenste sportniveau te komen.

Sportfysio

Shockwave therapie

Heb je last van bijvoorbeeld peesontstekingen, hielspoor of een andere hardnekkige blessure, dan zou shockwave therapie een geschikte behandeling kunnen zijn. De behandeling wordt afgesteld op de klachten van de cliënt is daardoor  een zeer effectieve manier om te klachten te verhelpen.

Shockwave therapie

Chronische fysiotherapie bij COPD

Fysiotherapie Brakkenstein is al [ruim] tien jaar lid van het Chronisch zorgnet. Daardoor kunnen wij de patiënt de kwaliteit bieden die nodig is bijvoorbeeld bij het behandelingen bij COPD, Long Covid, hartrevalidatie en andere aandoeningen.

Chronische fysiotherapie

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op

024 - 355 98 94

Meer dan alleen een behandeling

Voordat de behandeling begint kan je al gebruik maken van onze oefenzaal. We zien dat onze cliënten hier graag gebruik van maken. Tijdens de behandeling nemen we de tijd voor je, geen zoemer die strak na 30 minuten afgaat. Na afloop is er een kop koffie, gelegenheid om even uit te rusten en eventueel de mogelijkheid voor omkleden.

In de praktijk hebben we diverse trainingsmogelijkheden. Er zijn cardio toestellen, apparaten voor krachttraining en de nodige gewichten om mee te trainen. In de sportzaal bieden we ook groepslessen.

Afspraak maken Afspraak maken