Nieuwe samenwerking met SV Orion

Nieuwe samenwerking met SV Orion

Zoals velen van jullie waarschijnlijk al weten is onze praktijk in de afgelopen decennia nauw verbonden geweest met het amateurvoetbal in regio Nijmegen. En sinds de start van het huidige voetbalseizoen kunnen wij met enthousiasme vermelden dat we de komende jaren een samenwerkingsverband aangaan met SV Orion.

Orion is een club die de laatste jaren velen successen heeft behaald zowel bij de senioren als bij het jeugdvoetbal. Het eerste elftal komt tegenwoordig uit in de landelijke 4e divisie op zondag. De club kenmerkt zich vooral door de vele enthousiaste leden en goede sfeer. Daarom zijn wij als praktijk blij om op medisch gebied de leden te mogen ondersteunen met sport-fysiotherapeutische begeleiding.

De club ligt op 1500 meter afstand van de praktijk wat het makkelijk maakt voor spelers en ouders om voor een behandeling langs te komen. Daarnaast zal een van onze therapeuten diverse momenten op de club aanwezig zijn wanneer nodig.

Op dit moment zijn wij bezig met het inrichten van een behandelruimte op de club. Zo is het voor spelers in de toekomst ook mogelijk om voorafgaand aan een training of wedstrijd behandeld te worden zonder dat ze naar de praktijk hoeven te komen.

Wil je graag meer weten over de invulling van de samenwerking of heb je andere vragen? Neem dan contact op met de praktijk en we vertellen je graag meer !