Team Fysiotherapie Brakkenstein

De vaste therapeuten van Fysiotherapie Brakkenstein zijn Jens Rossen en René Rossen. Samen hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van fysiotherapie. Tweemaal per jaar begeleiden wij ook stagiaires van Hogeschool Arnhem Nijmegen, zo brengen wij onze ervaring over op onze toekomstige collega’s.

024 - 355 98 94
Jens Rossen


Jens Rossen

Sportfysiotherapeut
Nadat ik in 2016 mijn opleiding tot fysiotherapeut heb afgerond, ben ik gaan werken in de eerstelijns fysiotherapie. Al snel merkte ik dat mijn passie lag in het gebied van sportblessures en krachttraining. Dat leidde ertoe dat ik mij ben gaan specialiseren tot Sportfysiotherapeut en Strength en Conditioning Coach.

Vervolgens ben ik gaan werken bij diverse voetbal en basketbal clubs, op amateur en top niveau. Ik kwam erachter dat veel blessures en klachten ontstaan door stijve gewrichten, zwakke spieren of een andere vorm van verlaagde belastbaarheid. Alle goed op te lossen door middel van sport en krachttraining.

René Rossen


René Rossen

Fysiotherapeut / Manueel therapeut
Begonnen als algemeen fysiotherapeut heeft René in de start van zijn carrière bij Revalidatiecentrum Werkenrode veel gewerkt met kinderen met neurologische afwijkingen, zoals spasmes. Vervolgens heeft René zich gespecialiseerd in Manuele therapie en behandelt hij al langer dan 30 jaar sportblessures. Het geven van functionele looptraining en opbouwen van conditie is nu dan ook een dagelijkse bezigheid geworden. Tevens ligt zijn expertise in het behandelen van COPD, Claudicatio Intermittens en CVA patiënten.

René Rossen


Trea Thijssen


Trea Thijssen

Secretaresse
Sinds acht jaar is Trea werkzaam voor Fysiotherapie Brakkenstein en is daarmee het aanspreekpunt geworden van de praktijk. Als secretaresse is zij verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de praktijk en verzorgt zij met veel zorgvuldigheid het maken van uw afspraken. Daarnaast kunt u haar altijd bellen als u vragen heeft omtrent uw eigen zorgverzekering in relatie met fysiotherapeutische behandelingen.

We zijn als praktijk aangesloten bij het KNGF, Het Chronisch Zorgnet, Coöperatie fysiotherapie Nijmegen, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Qualiview kwaliteitskeurmerk.

Afspraak maken Afspraak maken