Tijdens de Nijmeegse vierdaagse…

Tijdens de Nijmeegse vierdaagse

Na enkele jaren afwezigheid is het weer zover. De Nijmeegse vierdaagse gaat weer van start. Dat betekent natuurlijk niet alleen volop feest maar ook een hoop blaren en andere lichamelijke ongemakken. Tevens kan het zijn dat je gedurende het wandelen of in de voorbereiding tegen blessures aan loopt. Daarom maken wij graag kenbaar wat wij voor u kunnen betekenen in deze unieke week.

Wat betreft de openingstijden het volgende. We zullen deze week onze normale openingstijden hanteren met uitzondering op de vrijdag. Vanwege de intocht die voor een groot deel over de Sint Annastraat loopt zijn wij die dag wegens zeer slechte bereikbaarheid gesloten.

Verder zorgen we ervoor dat in de dagen maandag t/m donderdag open zijn in de late middaguren wanneer de meeste wandelaars hun tocht hebben voltooid. In deze uren is het bij ons mogelijk om voor een geschikte behandeling langs te komen. Het is aan te raden om in de aanloop te bellen voor beschikbaarheid.

Heb je dus behoefte aan een massage of wil je graag (opnieuw) getaped worden? Dan staan we voor je klaar. Heb je lichamelijke klachten of ben je benieuwd naar waarin we nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Tegen alle wandelaars: Succes, en geniet ervan!