Nieuws 07/21: Wij zijn gevaccineerd

Als fysiotherapie praktijk vinden wij niets belangrijker dan uw gezondheid en die van onze medewerkers. Daarom zullen wij ons te allen tijden houden aan de adviezen van de overheid en het RIVM. Er zijn dan ook een aantal strenge maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat alles binnen onze mogelijkheden gedaan wordt om de schade van het Corona-virus te beperken. Hieronder vindt u de belangrijkste informatie:

- Houd 1.5 meter afstand: De praktijk is heringericht om op veilige en verantwoorde manier face-to-face behandelingen te kunnen uitvoeren. Geef elkaar de ruimte. Waar mogelijk voeren wij online consultaties uit.

- Blijf thuis bij klachten: Wanneer u last heeft van koorts, hoesten of andere verkoudheidsverschijnselen vragen wij u om niet naar de praktijk te komen. Wanneer u een afspraak binnen 24 uur afzegt wegens het ervaren van klachten, zullen wij deze behandeling niet in rekening brengen.

- Kom alleen: Uitsluitend de patiënt is welkom in de praktijk. Familieleden of begeleiders zal worden gevraagd buiten te wachten tot de behandeling voltooid is. In de wachtkamer zijn dan ook beperkt zitplekken beschikbaar.

- Mondkapjes: Om zowel onze medewerkers als overige patiënten te beschermen adviseren wij u ten zeerste om een mondkap te dragen bij binnenkomst.

- Neem uw eigen handdoek mee: Wij houden ons aan strenge hygiëne maatregelen. Daarom gebruiken wij papieren lakens en vragen wij u zelf een handdoek mee te nemen.

Wij zullen u bij aankomst van de praktijk zoveel mogelijk begeleiden om contact met andere patiënten te vermijden.Twijfelt u of u een fysiotherapeutische behandeling wilt starten? Mail dan naar: info@fysiotherapiebrakkenstein.nl. Heeft u overige vragen over ons beleid? Neem alstublieft contact met ons op. Wij helpen u graag!


Locaties

Naast onze hoofdlocatie, gevestigd in het centrum van brakkenstein, behandelen wij ook op diverse dependances. Zo werken wij samen met diverse sportverenigingen en zijn wij in staat om op afspraak te behandelen op locatie. Zo hebben wij behandelruimtes beschikbaar in Weurt (WVW Weurt) en Beek (BVC'12) en werken we nauw samen met de TBG Dragons (Basketbal) en VV Trekvogels. De overige contactgegevens staan vermeld onderaan de pagina.


Fysiotherapie Brakkenstein

Kanunnik Boenenstraat 8

6525 WJ, Nijmegen, Nederland

info@fysiotherapiebrakkenstein.nl

024 - 355 98 94


Weurt

WVW Weurt
Wethouder Broekmanstraat 38
6551 BE Weurt

Neem voor een afspraak op deze locatie contact op met de praktijk.

Beek

BVC'12
Alde Weteringweg 1
6573 ZK Beek-Ubbergen

Neem voor een afspraak op deze locatie contact op met de praktijk.

TBG Dragons (samenwerking)

Sinds 2017 werken wij nauw samen met de basketbal academie van TBG Dragons. Zo zijn wij iedere maandag aanwezig op de Horstacker om de vereniging van medische ondersteuning te voorzien. Bent u lid en wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk.

VV Trekvogels (samenwerking)

Sinds enkele jaren ondersteunen wij de medische zorg bij voetbalvereniging VV Trekvogels. Op zaterdag zijn wij op de club aanwezig om geblesseerden direct te hulp te staan. Bent u lid en wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk.