Onze medewerkers

Naast ons vaste team begeleiden wij tweemaal per jaar stagiaires Fysiotherapie. Deze zijn afkomstig van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar wij een sterke band mee hebben. Op deze manier brengen wij ervaring over op onze toekomstige collega's. Lees hieronder meer over onze therapeuten, stagiaires en administratieve medewerkers.

René Rossen

Begonnen als algemeen fysiotherapeut heeft Rene in de start van zijn carrière bij Revalidatiecentrum Werkenrode veel gewerkt met kinderen met neurologische afwijkingen, zoals spasmes. Vervolgens heeft Rene zich gespecialiseerd in Manuele therapie en behandelt hij al langer dan 30 jaar sportblessures. Het geven van functionele looptraining en opbouwen van conditie is nu dan ook een dagelijkse bezigheid geworden. Tevens ligt zijn expertise in het behandelen van COPD, Claudicatio Intermittens en CVA patiënten.

Trea Thijssen

Sinds vijf jaar is Trea werkzaam voor Fysiotherapie Brakkenstein en is daarmee het aanspreekpunt geworden van de praktijk. Als secretaresse is zij verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de praktijk en verzorgt zij met veel zorgvuldigheid het maken van uw afspraken. Daarnaast kunt u haar altijd bellen als u vragen heeft omtrent uw eigen zorgverzekering in relatie met fysiotherapeutische behandelingen.

Jens Rossen

Gedurende zijn opleiding heeft Jens ervaring opgedaan in de Orthopedische Revalidatie en Chronische pijn bij RMC Groot Klimmendaal. Na in verschillende Eerstelijns fysiotherapie praktijken gewerkt te hebben is hij zich gaan specialiseren met de Masteropleiding Sportfysiotherapie. Hij begeleidt dan ook regelmatig voetballers, basketballers en overige sporters bij het revalideren na een blessure. Tevens verzorgt hij performance- en fitness training voor sporters

Stagiair

Informatie volgt...